follow Catalog firme » Mobilier » Mobilier lemn masiv » Firme mobilier din lemn » Mobilier din lemn alba
  home     Firme mobilier din lemn   Mobilier din lemn alba

Mobilier din lemn

mobila lemn stratificat,mobilier lemn masiv (ALBA)
Lider in industria mobilierului de gradina, are ca obiect principal de activitate producerea acestui tip de mobilier pentru export, precum si producerea unei game largi de mobilier de interior din lemn masiv, lemn furniruit, pal melaminat si a usilor si ferestrelor din lemn stratificat cu geam termopan. societatea dispune de hale, avand o mare capacitate de productie si tehnologie performanta, punand pe un..
0733 *** ***Click aici!
mobilier lemn masiv,mobila lemn masiv (ALBA)
Firma noastra Menco Prod Srl vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu oferte fara concurenta la mobilier din lemn masiv si Pal melaminat, mobilier rustic di stejar vechi reciclat. Activam din anul 2007 ata pe piata din Romania cat si in afara tarii . Suntem axati, in primul rand pe mobilier rustic executat din lemn de stejar vechi de minim 50 de ani provenit..
0357 *** ***Click aici!
mobilier lemn (ALBA)
Firma albani forex are ca obiect de activitate producţia si comercializarea mobilierului din lemn, fiind specializată in productia de scaune, mese, canapele si subansamble. experienţa noastră in domeniul producţiei de mobilier ne-a demonstrate faptul că exigenţele fiecărui client sunt diferite. de aceea colaboram cu fiecare beneficiar in parte pentru a-i oferi un produs personalizat conform necesităţilor sale. calitatea ireproşabila a produselor noastre, precum si preţurile..
0258 *** ***Click aici!
mobilier lemn (ALBA)
In romania,gardenland este inovatorul in crearea mobilierului rustic din lemn rotund, decojit si prelucrat manual.fiecare proiect este unicat si adaptat locatiei si clientului. gardenland amenajeaza: hoteluri, vile, cabane, pensiuni, restaurante, baruri, gradini de vara. avand o gama diversa de produse atat pentru interior cat si pentru exterior: cuiere, suporti de flori, rame de oglinzi, corpuri de iluminat, sfesnice, scaune, jilturi, sezlonguri, canapele, banci, balansoare..
0724 *** ***Click aici!